Phenderson Djèlí Clark

7.png

Phenderson Djèlí Clark

Nova York (EUA), 1971. Pseudònim de l’historiador Dexter Gabriel. Acaba de publicar la seva primera novel·la, Ring Shout, que veurà la llum en català de la mà de Mai Més l’any vinent. Les seves històries curtes de ciència-cció han aparegut en espais literaris en línia com Daily Science Fiction, Heroic Fantasy Quarterly, Fantasy-Magazine, Tor.com i diverses antologies impreses, incloses Griots, Hidden Youth i, més recentment, Clockwork Cairo. El seu relat que figura en aquesta antologia, “The Secret Lives of the Nine Negro Teeth of George Washington”, va guanyar el premi Nebula 2018 i el premi Locus 2019 al millor relat curt, i va ser finalista en aquesta categoria tant del premi Hugo com del premi Theodore Sturgeon Memorial del 2019.

Publicacions a elbiblionauta.com:
“Les vides secretes de les nou dents de negre de George Washington”