Toni Benages

toni.jpeg

Toni Benages

Badalona, 1970. Llicenciat en Belles Arts per la Universitat de Barcelona. Com a dibuixant ha treballat amb diverses editorials, dedicades sobretot al públic infantil i juvenil. Destaquen, entre d’altres, les seves publicacions a mitges amb Sebastià Roig Les extraordinàries aventures de Francesc Pujols i Narcís Monturiol i les pedres de l’infern, Premi Imperdible 2018 a millor llibre fantàstic en català. També participa habitualment amb les seves il·lustracions a revistes i diaris. Com a docent, fa classes de dibuix i conferències sobre còmic, a més d’haver organitzat diversos tallers sobre la temàtica. També s’ha dedicat al món del cinema com a programador de Filmets Badalona Film Festival, i com a director del Cryptshow Festival.

Publicacions de l'autor