CiFiprojecte:Centenari Ribera

De CiFipèdia
La revisió el 10:28, 6 gen 2020 per Admin (discussió | contribucions) (Es crea la pàgina amb «<center><div style="display:inline-block;text-align:center; font-size:260%;font-weight:bold;font-variant:Times New Roman;padding:5px 10px 5px 10px;background:#ffcc00;c...».)
(dif) ← Versió més antiga | Versió actual (dif) | Versió més nova → (dif)
Jump to navigation Jump to search
Celebrem el renaixement de la CiFipèdia

Concurs en línia: del 2 de febrer al 30 d'abril


Celebrem el renaixement de la CiFipèdia tot millorant la informació dels autors i obres dels primers anys de la CiFiCAT!

Introducció

Hem recomençat amb força el projecte d'inventariar els millors autors i obres de ciència-ficció en català de tota la història, però ens cal la teva ajuda per poder-ho tirar endavant. Per això et volem convidar a participar d'aquest projecte de creació i millora d'informació.


Què cal fer?

Emojione BW 0031.svg  Creeu o amplieu qualsevol article sobre La primitiva literatura fantàstica catalana (1875-1939).
Emojione BW 0032.svg  Compartiu la feina feta: si sou usuaris de xarxes socials, etiqueteu @ElBiblionauta i @Sc2F2 i ens en farem ressò i compartiu la feina usant el hashtag #CiFipèdia.
Emojione BW 0033.svg  Repetiu tantes vegades com ho desitgeu.


Com participar-hi

Emojione BW 1F464.svg  Requisits
Només heu de disposar d'un compte d'usuari. Si no en teniu un, sol·liciteu-lo a l'adreça de correu cifipedia@elbiblionauta.com. Simplement cal indicar en l'assumpte "Nou compte wiki" i el nom d'usuari que es vol emprar.
Emojione BW 1F570.svg  Terminis
Des de les 22:00 UTC+1 del 2 de febrer fins a les 23:59h UTC+1 del 30 d'abril de 2020.
Emojione BW 1F516.svg  Puntació

  • +1 punt per cada (+1.000 octets) de contingut afegit a la CiFipèdia.
  • +3 punts per cada article nou sobre obres, personatges i/o aspectes notables de la CiFiCAT de 1875 a 1939. Important: els articles nous han de tenir més de 3.000 octets d'extensió.

Emojione BW 0023.svg  Monitorització
El recompte de punts es farà automàticament. Per això és necessari que deseu cadascuna de les vostres edicions amb l'etiqueta #cifipedia1.
Emojione BW 27A1.svg  Proposta d'articles a treballar
A continuació us llistem alguns articles relacionats amb aquesta primera etapa de la literatura fantàstica en català per si voleu participar però no sabeu ben bé per on podríeu començar. Ànims! Tos fem la CiFipèdia!


Premis
  • 1 exemplar del primer llibre de ciència-ficció en català, Homes artificials, de Frederic Pujulà, per a l'usuari amb més punts.
  • 1 còpia digital de la revista Freakcions. Revista de narracions estranyes per a tots els usuaris amb més de 10 punts (no acumulable amb el premi guanyador).


Participants i seguiment

La taula de participants s’executarà i actualitzarà automàticament cada dia. Recordeu desar les vostres edicions amb l’etiqueta #cifipedia1 al resum de modificacions!

Plantilla:Viquiprojecte:Centenari Asimov/Seguiment


Coordinació

Aquest concurs està organitzat i coordinat per El Biblionauta. Està integrat en el programa de Projectes Específics de la CiFipèdia.