CiFipèdia:Descàrrec general

De CiFipèdia
La revisió el 14:25, 5 gen 2020 per Admin (discussió | contribucions) (Es crea la pàgina amb «La CiFipèdia és un projecte conjunt elaborat de forma col·laborativa per aficionats a l'gènere. No es tracta, per tant, d'un treball de professionals. Entre els n...».)
(dif) ← Versió més antiga | Versió actual (dif) | Versió més nova → (dif)
Jump to navigation Jump to search

La CiFipèdia és un projecte conjunt elaborat de forma col·laborativa per aficionats a l'gènere. No es tracta, per tant, d'un treball de professionals.

Entre els nostres objectius es troba de ser veraços, tractant de contrastar la informació de diverses fonts i, fins i tot, obtenint-la de primera mà quan sigui possible.

Malgrat tot això, la informació abocada pot estar subjecta a errors i inexactituds. La CiFipèdia, així com les persones i institucions relacionades amb ella no poden fer-se responsables d'aquests errors o les seves conseqüències.

La CiFipèdia s'acull a la llicència GNU FDL, per tal de facilitar la col·laboració i l'intercanvi d'informació. Qualsevol ús que es doni a aquesta informació ha de ser compatible amb aquesta llicència.