CatCon

De CiFipèdia
Jump to navigation Jump to search
Infotaula de premiCatCon
Tipus: Convenció
Vigència: 2017 –
Tema: Literatura de ciència-ficció i fantasia
Localització: Auditori Eduard Toldrà, Vilanova i la Geltrú
Organitzador: Societat Catalana de Ciència-Ficció i Fantasia
Web: CatCon

La CATCON és la convenció de literatura fantàstica i de ciència-ficció que se celebra als territoris de parla catalana. Té per objectiu esdevenir un punt de trobada entres els autors i traductors que conreen aquest gènere, els bloguers, els afeccionats i les editorials.

Història

La Societat Catalana de Ciència-Ficció i Fantasia (SCCFF) organitzà els dies 25 i 26 de novembre de 2017 la CATCON 2017, I Convenció Catalana de Ciència-Ficció i Fantasia a l’edifici Neàpolis de Vilanova i la Geltrú, commemorant així els 20 anys del “I Encontre de ciència-ficció en llengua catalana”, celebrat en la mateixa població i que va significar el naixement de la SCCFF. L’acte tingué el suport de l’Ajuntament d’aquest municipi.

La bona acollida que van tenir la I, II i III CATCON i el track català de l’Eurocon, evidencia que la celebració d’una convenció anual d’aquestes característiques és una bona oportunitat per promoure la literatura catalana de ciència-ficció i fantasia.

Organització

La Societat Catalana de Ciència-Ficció i Fantasia (SCCFF) organitza el dia 28 de novembre la CATCON 2020, IV Convenció Catalana de Ciència-Ficció i Fantasia que tindrà lloc a l’Auditori Eduard Toldrà de Vilanova i la Geltrú. L’acte té el suport de l’Ajuntament d’aquest municipi.

Activitats

Referències


Enllaços externs