Categories de seguiment

Jump to navigation Jump to search

Aquesta pàgina llista les categories de seguiment que s'omplen automàticament pel programari MediaWiki. Es poden canviar els seus noms modificant els missatges del sistema corresponents en l'espai de noms MediaWiki.

Categoria de seguiment Nom del missatge Criteris d'inclusió de categoria
Pàgines indexades(buit)index-categoryLa pàgina conté un __INDEX__ (i és en un espai de noms on està permès) i per tant està indexat per robots quan normalment no ho seria.
Pàgines no indexades(buit)noindex-categoryLa pàgina conté una paraula màgica __NOINDEX__ (i és en un espai de noms on està permesa) i per tant no està indexada per robots.
Pàgines amb arguments duplicats en utilització de plantilles(buit)duplicate-args-categoryLa pàgina conté crides a plantilles que fan servir duplicats d'arguments, com ara {{foo|bar=1|bar=2}} o {{foo|bar|1=baz}}.
Pàgines amb massa crides de parser function(buit)expensive-parserfunction-categoryLa pàgina utilitza massa funcions d'analitzador costoses (com #ifexist). Vegeu Manual:$wgExpensiveParserFunctionLimit.
Pàgines que contenen arguments de plantilla que s'han omès(buit)post-expand-template-argument-categoryLa pàgina és més gran que $wgMaxArticleSize després d'expandir un argument de plantilla (quelcom entre claus triples, com ara {{{Foo}}}).
Pàgines on s'excedeix la mida d'inclusió de les plantilles(buit)post-expand-template-inclusion-categoryLa mida de la pàgina és més gran que $wgMaxArticleSize un cop expandides totes les plantilles, per tant algunes plantilles no s'han expandit.
Categories ocultes(buit)hidden-category-categoryLa categoria conté __HIDDENCAT__ en el contingut de la pàgina, fet que impedeix que aparegui en la caixa d'enllaços de categoria a les pàgines per defecte.
Pàgines amb enllaços a fitxer trencats(buit)broken-file-categoryLa pàgina conté un enllaç de fitxer trencat (un enllaç per inserir un fitxer quan aquest fitxer no existeix).
Pàgines on s'ha excedit el recompte de nodes(buit)node-count-exceeded-categoryLa pàgina ha excedit el compte màxim de nodes.
Pàgines on s'ha excedit la profunditat d'expansió(buit)expansion-depth-exceeded-categoryLa pàgina ha excedit la profunditat màxima d'expansió.
Pàgines amb títols a mostrar ignorats(buit)restricted-displaytitle-ignoredLa pàgina té un {{DISPLAYTITLE}} que ha estat ignorat perquè no és equivalent al títol actual de la pàgina.
Pàgines que usen etiquetes HTML autotancades no vàlides(buit)deprecated-self-close-categoryLa pàgina conté etiquetes HTML auto-tancades no vàlides, com ara <b/> o <span/>. El seu comportament canviarà aviat per ser consistents amb l'especificació HTML5, per tant el seu ús en text wiki és obsolet.
Pàgines amb bucles de plantilla(buit)template-loop-categoryLa pàgina conté un bucle de plantilles, és a dir, una plantilla que s'inclou a si mateixa recursivament.
Pàgines amb errors a les referències(buit)cite-tracking-category-cite-errorPages in this category have errors in the usage of references tags.
Pàgines amb errors de marcatge de sintaxi(buit)syntaxhighlight-error-categoryThere was an error when attempting to highlight code included on the page.