CiFiprojecte:Centenari Perucho

De CiFipèdia
Jump to navigation Jump to search
Celebrem el naixement de Joan Perucho

Concurs en línia: del 20 de març al 7 de novembre


Joan Perucho va néixer el 7 de novembre de 1920: celebrem el seu centenari tot creant i millorant la informació disponible sobre la seva vida i la seva obra a la CiFipèdia!

Joan perucho signatura.png

Introducció

Joan Perucho i Gutiérrez fou un novel·lista, poeta i crític d'art català, que va alternar la feina d'escriptor amb la seva professió de jutge. Les seves obres de ficció pertanyen al gènere fantàstic, amb grans dosis d'ironia. La seva novel·la Les històries naturals és en un clàssic en la nostra llengua i l'autor una peça clau per entendre la nostra literatura fantàstica del segle XX.


Què cal fer?

Emojione BW 0031.svg  Creeu o amplieu qualsevol article sobre el tema proposat.
Emojione BW 0032.svg  Compartiu la feina feta: si sou usuaris de xarxes socials, etiqueteu @ElBiblionauta i @Sc2F2 i ens en farem ressò.
Emojione BW 0033.svg  Repetiu tantes vegades com ho desitgeu.


Com participar-hi

Emojione BW 1F464.svg  Requisits
Només heu de disposar d'un compte d'usuari. Si no en teniu cap, sol·liciteu-lo a l'adreça de correu cifipedia@elbiblionauta.com. Simplement cal indicar en l'assumpte "Nou compte wiki" i el nom d'usuari que es vol emprar.
Emojione BW 1F570.svg  Terminis
Des de les 00:01 del 20 de març fins a les 23:59h del 7 de novembre de 2020.
Emojione BW 27A1.svg  Proposta d'articles a treballar
A continuació us llistem alguns articles relacionats amb Joan Perucho i la literatura fantàstica en català per si voleu participar però no sabeu ben bé per on podríeu començar:

Llibres

Premis


Participants

Si vols participar posa el teu nom d'usuari/a a continuació:

  1. Capità Harlock (disc.)


Coordinació
Cifi.png

Aquest concurs és una altra iniciativa del web El Bilbionauta inscrita dins dels projectes de l’Agrupació d’Amics de la Ciència-Ficció en Català (AACFC). Està integrat en el programa de Projectes Específics de la CiFipèdia.