CiFipèdia:Política de privadesa

De CiFipèdia
Jump to navigation Jump to search

Perquè creiem que no hauríeu de proporcionar informació personal per participar en el moviment del coneixement lliure, podeu:

Llegir, editar o utilitzar qualsevol lloc Wikimedia sense registrar un compte. Obrir un compte sense proporcionar una adreça de correu electrònic ni el nom real.

El nostre objectiu és entendre com s'utilitzen els llocs de Wikimedia per millorar-los, pel que recollim certa informació quan:

Feu contribucions públiques. Registreu un compte o actualitzeu un perfil. Empreu els llocs de Wikimedia Ens envieu correus o participeu en una enquesta o ens envieu comentaris.

Ens comprometem a:

Descriure com la informació pot ser emprada o compartida en aquesta Política de privadesa. Usant mesures raonables per mantenir la vostra informació segura. Mai vendrem la vostra informació ni la compartirem a tercers amb finalitats de màrqueting. Només compartirem la vostra informació en circumstàncies limitades, per exemple, per millorar els llocs de Wikimedia a complir amb la llei o per la vostra protecció com la d'altres. Retenint-vos dades durant el menor temps possible, però que ens permeti de manera consistent comprendre i millorar els llocs de Wikimedia i les nostres obligacions legals.

Tingueu en compte:

Qualsevol contingut que afegiu o qualsevol canvi que realitzeu en un lloc Wikimedia seran públics i permanentment disponibles. Si agregueu contingut o realitzeu un canvi en un lloc Wikimedia sense iniciar una sessió el contingut o canvi seran públics i estaran permanentment atribuïts a l'adreça IP que hagi estat emprada en aquell moment en lloc d'un nom d'usuari. La comunitat d'editors voluntaris i col·laboradors és un òrgan d'autocontrol. Alguns administradors dels llocs de Wikimedia, que són elegits per la comunitat, utilitzen eines que els concedeixin un accés limitat a la informació pública sobre les contribucions recents perquè puguin protegir els llocs de Wikimedia i fer complir les polítiques. Aquesta Política de privadesa no s'aplica a tots els llocs de Wikimedia, com ara els llocs de Wikimedia que tenen la seva pròpia política de privadesa (com la botiga de Wikimedia) o serveis i llocs de tercers (com projectes de desenvolupadors de tercers a Wikimedia Labs). Com a part del nostre compromís amb l'educació i la investigació a tot el món, de tant en tant divulguem la informació pública i la informació agregada o no personal al públic en general a través de dipòsits de dades i conjunts de dades. Per a la protecció de la Fundació Wikimedia i la d'altres usuaris, si no esteu d'acord amb aquesta Política de privadesa, no podeu utilitzar els llocs de Wikimedia.